Psicolegs Terrassa

psicolegs terrassa

La psicoteràpia ens aporta una gran riquesa, ja que ens posa en contacte amb nosaltres mateixos i ens ajuda a resoldre el bloqueig i a restaurar l´equilibri que s´ha perdut per una situació traumàtica o conflictiva.
L’objectiu principal de la psicoteràpia és ajudar a cadascú a retrobar el seu propi equilibri i aprendre a utilitzar a la seva vida els mecanismos d´autocuració.

Amb diferents eines psicoterapèutiques, anem prenent consciència de les ferides registrades en el nostre inconscient i que, sense adonar-nos-en projectem en la nostra vida present.

Quan parlem de projecció en psicologia, ens referim al fet que tot allò que està ocult a la nostra psique i que no tenim resolt té una tendència natural a sortir enfora, i és aleshores quan sorgeixen diferents símptomes, tant físics i mentals com en la interrelació amb els altres.
Observar aquestes projeccions i buscar el que hi ha al darrere ens ajuda a posar-nos en contacte amb el dolor o el conflicte que va quedar sense resoldre.

En el moment en què som realment conscients de les nostres ferides, les integrem i deixem de projectar i crear símptomes.

Altres vegades ens trobem amb problemes molt concrets que ens bloquegen i no sabem resoldre. En aquests casos la psicoteràpia pot actuar breument per desbloquejar la situació i trobar la solució més adequada a cadascú.

Després d´un procés psicoterapèutic la persona surt enriquida, reforçada, conscient, amb seguretat i autoestima, equilibrada i sanada.

Prendre el camí de l´autoconeixement

  • Ens ajuda a estar més presents en el nostre dia a dia, i a gaudir més de tot. Ens ajuda a resoldre els nostres conflictes i a integrar les emocions.
  • Ens ajuda a viure la vida amb més vitalitat i entusiasme.
  • Ens ajuda a sentir-nos amb més plenitud i a deixar de buscar externament plaers efímers que ens porten buit.
  • Ens ajuda a evolucionar, a ser més creatius i a tenir una actitud més oberta i agraïda davant de la vida.

psicolegs barcelona

MONTSE RODRIGUEZ - PSICOLOGIA I CONSCIENCIA © 2010
Major, 40, 1er E, Terrassa | 93 789 09 09 - 654 548 058 | Contacte | Avís Legal