fbpx

Viatges Conscients

Meditació i turisme
al desert del Sàhara (Marroc)

Aquest espai neix després de fer diferents viatges al Sàhara, on l’energia del desert m’ha regalat increïbles viatges interns amb experiències d’apertura del cor, d’expansió i de connexió amb la Unitat. El silenci junt amb la màgia del desert, conviden a la introspecció, desvelant allò que ha de ser sanat. Aquesta energia sanadora, facilita la transmutació de l’ombra inconscient i del dolor emocional en serenitat i saviesa.

Moguda per l’entusiasme d’acompanyar a tots/es els que sentin aquesta crida, he creat un programa psicoterapèutic per connectar amb l’energia del Ser i facilitar processos de canvis interns. El treball terapèutic es focalitzarà en silenciar el “soroll” de la ment automàtica (com els pensaments bucle, creences limitants…) i amb el treball de la meditació com a eix central que practicarem en diferents espais del desert on es concentra més energia sanadora.

Visitarem Oasis, el desert Negre i altres llocs especials del desert de Merzouga (Marroc) on s’hi concentra energia sanadora d’alta vibració. També practicarem meditació activa mentre fem un trekking per el desert acompanyats de dromedaris. Ens desplaçarem amb vehicle privat 4×4, dormirem a Riads i a Jaimes del desert. En tot moment estarem acompanyats per guies locals amb gran experiència.

Si esteu interessats en algun d’aquests serveis,
no dubteu en contactar amb mi.