fbpx

Per què fer psicoteràpia?

La psicoteràpia ens aporta una gran riquesa, ja que ens posa en contacte amb nosaltres mateixos i ens ajuda a resoldre el bloqueig i a restaurar l’equilibri que s’ha perdut per una situació traumàtica o conflictiva.

L’objectiu principal de la psicoteràpia és ajudar a cadascú a retrobar el seu propi equilibri i aprendre a utilitzar a la seva vida els mecanismos d’autocuració.

La psicoteràpia ens ajuda a reconstruir-nos des de l’interior, des del nostre ésser autèntic. Ens ajuda a conèixer les nostres emocions i aprendre a viure-les sense negar-les, però alhora sense sentir-nos atrapats ni desbordats per les pulsions emocionals. Aprenem a sostenir-les creant un nou diàleg intern d’acolliment i auto-respecte. Aquest aprenentatge intern ens arrela, donant-nos així un empoderament construït des de l’amor a un mateix.

Amb diferents eines psicoterapèutiques, anem prenent consciència de les ferides registrades en el nostre inconscient i que, sense adonar-nos-en projectem en la nostra vida present.

Quan parlem de projecció en psicologia, ens referim al fet que tot allò que està ocult a la nostra psique i que no tenim resolt té una tendència natural a sortir enfora, i és aleshores quan sorgeixen diferents símptomes, tant físics i mentals com en la interrelació amb els altres.
Observar aquestes projeccions i buscar el que hi ha al darrere ens ajuda a posar-nos en contacte amb el dolor o el conflicte que va quedar sense resoldre.

En el moment en què som realment conscients de les nostres ferides, les integrem i deixem de projectar i crear símptomes.

Altres vegades ens trobem amb problemes molt concrets que ens bloquegen i no sabem resoldre. En aquests casos la psicoteràpia pot actuar breument per desbloquejar la situació i trobar la solució més adequada a cadascú.

Després d’un procés psicoterapèutic la persona surt enriquida, reforçada, conscient, amb seguretat i autoestima, equilibrada i sanada.

Prendre el camí de l’autoconeixement

  • Ens ajuda a estar més presents en el nostre dia a dia, i a gaudir més de tot.
  • Ens ajuda a resoldre els nostres conflictes i a integrar les emocions
  • Ens ajuda a viure la vida amb més vitalitat i entusiasme.
  • Ens ajuda a sentir-nos amb més plenitud i a deixar de buscar externament plaers efímers que ens porten buit.
  • Ens ajuda a evolucionar, a ser més creatius i a tenir una actitud més oberta i agraïda davant de la vida.

Si esteu interessats en algun d’aquests serveis,
no dubteu en enviar-me un mail.