fbpx

Tallers

Taller d’autoestima i pensament creatiu

Curs teòric-pràctic on mitjançant diferents exercicis descobrirem quines emocions i pensaments limitants, ens impedeixen gaudir d’una bona autoestima. A partir d’aquí construirem les bases conscients per acceptar-nos i elaborar un autoconcepte més positiu i saludable.

Recuperar i sanar el nen/a interior

L’objectiu d’aquest taller és descobrir en quina part de la nostra infància hi ha dolor, abús o ferida. Fer-la conscient i integrar-la. Alliberar el dolor i elaborar el perdó. Així com recuperar el nen/a interior i donar-li un lloc a la nostra vida.

Taller de tècniques de relaxació i respiració conscient

Taller teòric-pràctic on l’objectiu és aprendre els mecanismes fisiològics que intervenen en les respostes d’estrès. Aprendre a identificar la tensió que suportem en el dia a dia i saber-la transformar, mitjançant exercicis de relaxació i respiració. Tècniques d’autocontrol.

Tallers per a pares i mares

Autoritat-respecte-límits. Com educar amb aquests valors sense caure en l’autoritarisme ni la rigidesa. Com crear vincles més positius i enriquidors amb els nostres fills.
Espai obert d’interacció, on cadascú podrà expressar la seva experiència i les dificultats en què es troba en l’apassionant “tasca”, que és educar i construir una relació amb els nostres fills.
Com a mare i psicòloga aportaré eines efectives per a la resolució dels conflictes que sorgeixen en la convivència del dia a dia.

Si esteu interessats en algun d’aquests tallers,
no dubteu en enviar-me un mail.